Tietoa meistä

Jaakko, Tommi & Harri IM 140.6 Zürich 2019 -kisan jälkeen. Juha ei ollut reissussa mukana tällä kertaa.

4speed Triathlon Team on perustettu syksyllä 2019 neljän triathlonharrastajan toimesta. Toimintamme perustana on jäsenten tiivis yhteistyö ja tekeminen yhteisen seuran eteen. Aktiivisessa ryhmässä olemme jokainen yksilöinä vahvempia kuin yksin. Arvioimme seuran toimintasuunnitelmaa aktiivisesti ja muokkaamme toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla jäsentemme tarpeita.

Tavoitteenamme on tukea ja kannustaa jäseniämme kohti urheilullisia tavoitteita. Seuran yhteistreenit ja erilaiset treenikisat ovat hyviä harjoituksia ennen kesän tärkeitä koitoksia, ja lisäävät yhteishenkeä ja fiilistä. Seuralla on tiistaiaamuisin yhteinen uintivuoro.

Seuran ensimmäinen kausi on nyt loppusuoralla ja tulevien kausien suunnittelu on käynnissä. Tulemme ottamaan tiimiimme muutamia lisäjäseniä. Seuraa meidän seuran Instagram-tiliä (linkki alapalkissa) niin pysyt ajantasalla tulevasta. Kaudelle 2021 jäseneksi hakuaika on nyt käynnissä syyskuun lopuun asti, joten jos koet kuuluvasi meidän porukkaan, ota ihmeessä yhteyttä!

Lue lisää meistä perustajajäsenistä eli Harrista, Jaakosta, Juhasta ja Tommista.