Hartzan haaste

Hartzan haaste – puolimatkan triathlon 

Kevät on ollut meille kaikille hyvin erikoista ja poikkeuksellista aikaa. Olemme Suomessa olleet kuitenkin moneen muuhun maahan nähden onnellisessa tilanteessa siinä mielessä, että olemme voineet ulkoilla ilman isompia rajoituksia. Uutena triatlonseurana ensimmäisestä kaudestamme tuli kaikkea muuta kuin alun perin suunnittelimme. Vaikka kevät on ollut hyvin haastava, monessa mielessä, on toisaalta seurakaverit, yhteiset keskustelut ja viestittelyt, sisäiset cup kilpailut sekä harjoittelut pienryhmissä tuonut paljon voimia! Olen tänä keväänä monesti pohtinut, että ilman meidän huikeita seurakavereitamme ja mahtavaa yhteishenkeä, olisi oma motivaatio harjoitteluun romahtanut kokonaan. Olen aina ollut sitä mieltä, että yhteistyössä on voimaa ja nyt olen saanut kokea sitä triathlonissakin upealla tavalla!

4speed tiimin jäseniä sprintti kisan jälkeen.

Triathlon kilpailujen osalta kaikki isommat tapahtumat on nyt siirretty syksylle. Meidän seurastamme oli alun perin moni menossa 27.6.2020 IM70.3 Lahden kilpailuun ja tämä kilpailu on nyt monen muun kilpailun tapaan siirretty syksylle. No eihän koko alkukesää voi vain treenailla ilman, että kuntoa pääsee kunnolla testaamaan kilpailussa. Tästä heräsi ajatus, että pidetään treeniohjelmat paikallaan ja järjestetään samassa ajankohdassa sitten oma kilpailu, Hartza haaste, jossa pääsemme testaamaan kuntoamme. 

Hartzan haaste oli aluksi, ehkä hieman puolittaisella ajatuksella heitetty idea, että mitäs jos haastan kaverit kokeilemaan puolimatkan kisamaista suoritusta ja heitin kysymyksen ilmoille pystyvätkö he olla ennen minua maaliviivalla. Ajatus kuitenkin herätti sen verran hyvän vastaanoton, että nyt panostetaan hieman enemmän tähän tilaisuuteen. Suoritamme seuran sisäisenä tapahtumana todella kovatasoisen kilpailun, voisin rohkeasti väittää, että kesäkuun kovin puolimatkan startti tiedossa. 

27.6.2020 on Hartzan haaste, jossa on tiedossa kovaa menoa ja tiukka vääntöä seuran jäsenten välillä. Hyvällä sykkeellä ja rennolla asenteella mutta todella kovaa silti! Tästä tulee hyvä startti kesään sekä hyvä valmistautuminen syksyn kilpailuihin, mitkä toivottavasti pystytään toteuttamaan nyt siirretyissä ajankohdissa. 

Päivä huipentuu tietysti yhteiseen illanviettoon ja jälkipeleihin. Hyvän ruuan parissa on mukava yhdessä analysoida äärimmäisen tarkkaan missä osuudessa on parannettavaa ja kuka veti päivän kovimmat osuusajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *