Ensimmäinen yhteistyökumppani – WINCOM OY/NORDIC TEAMWEAR – DÆHLIE

Voimme ylpeänä esitellä seuran ensimmäisen yhteistyökumppanin! Kaikissa vaatetustarpeissamme meitä palvelee Nordic Teamwear ja 4speed Triathlon Teamin päällä tullaan tulevalla kaudella näkemään Dæhlie tuotemerkin vaatetusta.

Allekirjoitus

Syksyn aikana kävimme läpi useita yhteistyökumppani vaihtoehtoja triathlonasutoimittajaksi ja saimmekin muutaman oikein hyvän tarjouksen. Toimittajan valinnassa asetimme vaatimuksiksi laadukkaat tuotteet, toimivan kumppanuuden ja ehkä tärkeimpänä riittävän laajan tuotevalikoiman kotimaamme harjoitteluolosuhteet huomioiden. Luonnollisesti itse kisa-asu on merkittävässä asemassa valintaa tehdessä. Erityisesti pitkillä matkoilla asun tulee olla sellainen, missä viihtyy pitkänkin päivän ilman hiertymiä, puutumisia tai kiristämistä.

Kävimme alkusyksystä vierailulla Wincom Oy tiloissa ja pääsimme tutustamaan erittäin laajaan DÆHLIE teamwear:in tuotevalikoimaan sekä sovittamaan kisa-asuja. Keskustelu heidän edustajansa Ben Lindströmin kanssa vakuutti meidät tuotteiden laadun osalta sekä oikein hyvässä hengessä käydystä kumppanuuskeskustelusta. 

Dæhlie on monille tuttu merkki talviurheilun puolelta ja erityisesti hiihdosta, jossa Dæhlie on mm. Norjan hiihtomaajoukkueen virallinen kumppani. Triathlonin ja pyöräilyn puolella Dæhlie ei ole Suomessa niin tuttu merkki, kuitenkin Dæhlien asusteilla kilpaillaan triathlonissa pro tasolla. Nähtyämme tuotteet, hälventyi viimeisetkin epäilykset laadusta tai tuotteen soveltuvuudesta meidän seurallemme. 

Nyt aloitamme kisa-asun ja muidenkin seura-asusteiden designin suunnittelun. Lähiaikoina on tulossa  tietoa minkä tyylisistä asuista jäsenemme tunnistaa ensi vuonna. 

Wincom Oy/ 361° Europe edustaa myös uutta ja mielenkiintoista 361° juoksukenkämerkkiä . Malleja löytyy tukevista harjoituskengistä keveisiin kilpakenkiin ja jälleenmyynti tapahtuu jälleenmyyjien kautta. Kirjoitamme tästä aiheesta lisää kunhan saamme riittävästi kilometrejä ja kokemuksia alle. 

#onedegreebeyond

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *