Stravassa kulkee, kisassa ei.

Ovatko Instagram vs. Reality kuvat sinulle tuttuja? Varmasti. Instaahan on nimitetty maailman suurimmaksi kiiltokuvakirjaksi. Uutiset  mielenterveyshäiriöistä ja ahdistuneista some-vaikuttajista ovat tätä päivää. Voisi sanoa, että taru on todellisuutta ihmeellisempi. Tämän rinnalle on hiipinyt Strava vs. Planned -ilmiö, joka pahimmillaan johtaa siihen, että Stravassa kulkee, mutta kisoissa ei.

Jatka lukemista ”Stravassa kulkee, kisassa ei.”

IM uinti sub 1 h kohtuullisella treenimäärällä?

Tämän kuluneen kauden aikana olen saanut omaan uintiini hieman lisävauhtia (täyden matkan uinti) ja pohdin miten tässä niin pääsi käymään. Vuoden alussa olin kuitenkin toukokuuhun asti täysin uimatta, hallien ollessa kiinni rajoitusten vuoksi. Moni triathlonisti käyttää paljon aikaa uimahallissa ja lukemattomia tunteja kaakeleita katsellen, silti ajat kilpailuissa painuvat yllättävänkin hitaiksi. Ajattelin että laitan omia ajatuksia ja vinkkejä miten voisi saada IM uinti ehkä vähän vähemmällä kuntoon.

Jatka lukemista ”IM uinti sub 1 h kohtuullisella treenimäärällä?”

361 Flame – Superkengät testissä

Seuramme jäsenet saivat oikeuden varata ennakkoon muutamia 361 Flame kenkiä ostettavaksi Tempo Running StorestaFlame on 361 merkin uusi hiilikuituvahvisteinen kisakenkä. Hiilikuitukenkiä on alkanut ilmestyä useilta merkeiltä ja tämä oli odotettu uudistus myös 361 merkiltä.  Flame kenkä on kevyt 218 g ja varustettu 8 mm dropilla. Tässä blogikirjoituksessa jäsenemme, jotka kengän ostivat, kirjoittavat omia kokemuksia kengästä. 

Jatka lukemista ”361 Flame – Superkengät testissä”

Ironman Tallinn – Kisaraportti

Viime viikon lauantaina oli tämän vuoden osalta harvinaista herkkua tarjolla. Tallinnassa järjestettiin ensimmäinen Ironman-kilpailu sitten maaliskuun ja koronaepidemian alkamisen. Viron järjestelijöitä täytyy kiittää tästä mahdollisuudesta kilpailla meille rakkaassa lajissa, he ovat tehneet massiivisen työn, jotta Ironman Tallinn kilpailu pystyttiin järjestämään. 

Seurastamme Tallinnaan suuntasi lopulta kolmen hengen iskuryhmä, leikkimielisesti kutsuttu ”tactical team Alhambra” matkasi laivalla torstaiaamuna Tallinnaan hyvillä mielin. Harri ”Hartza” Sivonen ja Petri ”PK-Pera” Ahti olivat osallistuneet Ironman Tallinn kilpailuun jo kerran vuonna 2018. Hartzan ja Peten mukana matkassa oli ensimmäiselle Ironman-matkan kilpailuunsa iloisin mielin suuntaava Laura Jalasto. 

Jatka lukemista ”Ironman Tallinn – Kisaraportti”

Hartzan haaste – kisaraportti

Kisaviikko koitti ja kesäkuun helteet vain kuumenivat. Vaikutti siltä, että kilpailusta tulee tosiaankin todellinen ”haaste” kuuman kelin takia! Mielenkiinnolla kilpailijoiden kesken seurasimme sääennustetta ja organisointiin tämä aiheutti hieman lisähuolta riittävän nestehuollon takaamiseksi. Järvenpään kaupungilta saimme kuitenkin upeasti apua ja saimme kilpailun ajaksi vesipisteestä kylmää vettä sekä juotavaksi ja päälle ruiskutettavaksi. 

Jatka lukemista ”Hartzan haaste – kisaraportti”