4Speed kesä 2020

Kesä 2020, vuosi uusien haasteiden.

Uuden seuramme ensimmäisestä vuodesta on muodostumassa hyvin erilainen kuin alun perin olimme suunnitelleet. Kesän ja mahdollisesti syksynkin kilpailut on peruttu, joten monilla urheilijoilla on harjoittelun konkreettisimmat tavoitteet kadonneet näköpiiristä. Tavoitteellisesti urheiluun suhtautuville tämä tuo haasteita löytää motivaatiota harjoitteluun sekä harmaita hiuksia harjoittelun jaksottamiseen kisojen siirtyessä syksyyn tai kokonaan ensi kauteen.

Pirkkolan juoksu

Olemme seuratoiminnan osalta reagoineet muuttuneeseen tilanteeseen siten, että tarjoamme seuran sisäisiä haasteita ja kisoja. Näin jäsenemme saavat kovia kilpailunomaisia harjoituksia sekä pystyvät seuraamaan suoritustensa kehitystä kevään ja kesän aikana. 4speed CUP on tiivistetty lähes viikoittaiseksi ja olemme lisänneet alkuperäiseen muutamia tapahtumia. Ekstratapahtumina mainittakoon peruuntuneiden IM kisojen sijaan oman seuran “Hartzan puolimatka” ja tietyin varauksin kauden päättävä täysmatka.

Toimintamme osalta olemme siinä mielessä onnellisessa asemassa, että jäsenmäärä sallii yhteisen toiminnan harjoittamisen suhteellisen helpoin järjestelyin toki tietyt rajoitukset ja poikkeusjärjestelyt huomioiden. CUP kilpailuissa olemme lähteneet siitä, että tuloksen voi myös jokainen itse kellottaa kyseisen päivän aikana sovitulla reitillä. Yhdessä kisatessa taas huolehdimme, että ryhmät ovat riittävän pienet säilyttäen etäisyydet toisiin. Tulokset saadaan koottua sujuvasti Stravaa tai vastaavaa hyödyntäen. 

10 km Tempo

Toukokuun ohjelmassa on jo ajetun temmon lisäksi duathlon ja sprintti-matkan kilpailut. 

Kesäkuussa otetaan revanssia tempoajosta, jonka jälkeen viimeistellään kuntoa tiukasti Hartzan puolimatkan haastekisaan. 

Heinäkuussa uidaan 2 km avovedessä ja kisataan perusmatkalla. Perusmatkan kisa puolestaan korvaa peruuntuneen SM kilpailun, joka piti olla monella meistä kisakalenterissa heinäkuun puolessa välissä. 

Loppukesän osalta katsomme tilannetta tarkemmin kesän edetessä. Mikäli syksyllä päästäisiin kisaamaan virallisissa kilpailuissa, niin silloin seuran tapahtumat painottuisivat enemmän yhteistreenien suuntaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *